22 серпня 2024 21:23

Кайл Вокер: "Раніше я терпіти не міг грати з батьком у футбол - я міг забити три, але він казав: "Ти повинен був забити шість". Я весь час доводив, що він не правий - це зробило мене краще"

Кайл Вокер розповів, як на нього вплинуло суворе виховання батька.


«Раніше я терпіти не міг грати з ним у футбол. Неважливо, чи добре я грав чи погано – я сідав у машину і починав плакати. Він казав, що я зробив неправильно одне, інше… Він робив це не тому, що хотів завдати мені болю, а тому, що йому було не начхати. Я постійно доводив своєму батькові, що він не має рації, і це зробило мене краще як гравця і як особистість.

Іноді сідати в машину було дуже важко. Моя мама казала: «Майкл, дай йому спокій, він молодець». Я міг би забити три голи, але він сказав би: Ти повинен був забити шість. Тільки коли я став старшим, він сказав: «Ти добре зіграв, синку». [Це сталося] після кількох років у «Манчестер Сіті». Думаю, тоді він подумав: «Він справді вміє грати у футбол».

Я досі відчуваю, що деякі речі в житті, в яких він навчив мене бути переможцем, намагаюся прищепити синам. Зараз, коли маю дітей, я не дозволяю їм перемагати. Якщо я це робитиму, то поразка травмує їх. Якщо ми граємо в саду, то я викладуся на повну, бо відчуваю, що це чомусь їх навчить», – сказав захисник «Манчестер Сіті» у подкасті You'll Never Beat Kyle Walker.