22 серпня 2024 21:15

Мудрик – в основному складі "Челсі" на домашній матч із "Серветтом" у кваліфікації Ліги конференцій

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Став відомий стартовий склад Челсі на перший (домашній) матч проти швейцарського Серветта у раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.


Український вінгер Михайло Мудрик зіграє з перших хвилин – і це буде його офіційний дебют під керівництвом нового тренера Енцо Марески. Нагадаємо, у 1-му турі АПЛ проти Манчестер Сіті (0:2) українець всю гру просидів у запасі.

У порівнянні зі згаданим матчем наставник дав відпочити багатьом виконавцям, а заразом випустив чимало літніх новачків – голкіпера Філіпа Йоргенсена, захисників Тосіна Адарабіойо та Ренато Вейгу, півзахисника Кірнана Дьюсберрі-Голла, вінгера Педру Нету та форварда Марка Гую.

Раніше було оприлюднено заявку Челсі на цей раунд, де не знайшлося місця відразу двом потенційним конкурентам Мудрика – новачкові Жоау Феліксу та досвідченому Рахіму Стерлінгу. Згодом Мареска підтвердив, що на останнього не розраховує.

Челсі зіграє із Серветтом сьогодні в Лондоні на «Стемфорд Брідж». Поєдинок стартує о 22:00 за київським часом.

Матч-відповідь пройде через тиждень. На цій же стадії третього за рангом єврокубка, нагадаємо, український Кривбас протистоїть іспанському Бетісу.