22 серпня 2024 18:38

Мерсон про Стерлінга: "Він багато отримує, а "Челсі" потрібно терміново його позбутися. Боюся подумати, скільки доведеться заплатити, щоб він пішов"

Пол Мерсон поділився думкою про становище Рахіма Стерлінга в Челсі.


29-річного вінгера не було включено в заявку лондонців на матч першого туру АПЛ проти «Манчестер Сіті» (0:2), незважаючи на відсутність будь-яких травм.

Представники гравця опублікували у зв'язку з цим заяву, в якій зазначили, що «очікували, що Рахім буде задіяний у грі в якійсь ролі».

«Не бачу в цьому нічого поганого – він хотів знати, чи гратиме. Його кар'єра скоро почне добігати кінця, і він не хоче застрягти в запасі.

Стерлінг багато отримує, а «Челсі» потрібно терміново його позбутися, але я боюся подумати, скільки їм доведеться заплатити, щоб він пішов.

Я був шокований тим, що Рахім не грав проти "Манчестер Сіті". Він один із тих людей, які в добрий день стають ікс-фактором.

Зараз усі карти в руках Стерлінга, але я думаю, що він просто хоче грати у футбол. Те, що він опинився в Челсі в такій ситуації – не дуже добре», – сказав колишній гравець збірної Англії Пол Мерсон.