21 серпня 2024 19:22

МЮ перестав видавати ланч-бокси персоналу, що обслуговує матчі – для скорочення витрат. Співробітники скаржаться, що обідній стіл поставили біля туалетних кабінок: "Виходиш – хтось сидить та їсть"

У «Манчестер Юнайтед» вигадали новий спосіб скоротити витрати.


Daily Mail передає, що в клубі вирішили перестати видавати ланч-бокси персоналу, який займається обслуговуванням матчів. Раніше співробітникам у день гри надавалися набір, що включає сендвіч, злаковий батончик, пакетик чіпсів та прохолодний напій.


На першому матчі сезону на «Олд Траффорд» багато хто виявив, що ланч-бокси їм більше не належить. Деяким людям було запропоновано залишки їжі, яка призначена для корпоративних клієнтів. При цьому в клубі заявили, що це не залишки, а просто додаткові порції спеціально для персоналу.


Також у «МЮ» зазначили, що відмова від ланч-боксів пов'язана з тим, що більша частина їжі все одно залишалася недоторканою.


Деякі працівники «Манчестер Юнайтед» поскаржилися, що їх змушують їсти в туалеті: «Вони поставили обідній стіл поруч із чотирма туалетними кабінками. Виходиш із однієї з них – а перед тобою сидить людина та їсть».

У клубі запевнили, що для прийому їжі є окрема кімната, проте деякі люди вважають за краще їсти в тихішому місці з прилеглим санвузлом.