21 серпня 2024 16:44

Ноєр про вiдхiд зі збірної Німеччини: "Цей день мав наступити, рішення далося мені нелегко. Пишаюся і вдячний, що ділив поле зі своїми товаришами"

Мануель Нойєр висловився про вiдхiд зі збірної Німеччини.


Сьогодні голкіпер "Баварії" оголосив про завершення міжнародної кар'єри.


«Цей день мав колись настати. Сьогодні завершується моя кар'єра у збірній Німеччини. Усі, хто зі мною знайомий, знають, що це рішення далося мені нелегко. Я дебютував понад 15 років тому у матчі проти ОАЕ – тоді я дуже хвилювався.

У нас було багато злетів та падінь. Головною подією, безперечно, стала перемога на чемпіонаті світу в Бразилії. Оглядаючись сьогодні тому, я дуже пишаюся та вдячний за те, що ділив поле разом із товаришами по команді та був капітаном протягом 7 років. Завершенням моєї кар'єри стало те, що я зміг відновитись після травми та зіграти на домашньому Євро.


Хочу подякувати всім співробітникам Німецької футбольної спілки, особливо тренерам воротарів – ми були однією родиною. А також моїх партнерів по команді, з якими мені було дуже весело грати та тренуватись. Окреме спасибі вболівальникам за те, що завжди підтримували. Я радий носити футболку збірної Німеччини. Дуже дякую», – сказав Нойєр у відеозверненні.