21 серпня 2024 14:07

Невілл про "Челсі": "Не критикую їх за трансфери, але ставлення до тих, хто був у клубі все життя, розбиває серце. Галлахера, Чалобу просто виганяють - я був би спустошений, якби в моєму клубі так само"

Гарі Невілл розкритикував ставлення "Челсі" до вихованців клубу.


«Я керую футбольним клубом та знаю, наскільки це складно – рівень зовсім інший, але це важка робота. Підбір персоналу – найскладніша навичка. Я не став би критикувати [керівництво «Челсі»] за сміливість, за те, що вони беруть і підписують гравців.

Що я хочу сказати, то це те, що подібне поводження з Конором Галахером, з Трево Чалобою, з людьми, які були в цьому клубі з дитинства, коли їх намагаються вигнати, розбиває серце.

Уявіть, якби в моєму клубі відбувалося те саме? Я був би зовсім спустошений. Деякі речі, що відбуваються, просто неправильні.

Вони підписали нові контракти з багатьма молодими талановитими гравцями. Підписувати контракти на вісім чи дев'ять років, щоб контролювати гравців, зовсім не потрібно. Адже якщо гравець зазнає невдачі, його буде важко позбутися. Якщо гравець досягне успіху, він у будь-якому випадку захоче новий контракт», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».