21 серпня 2024 09:49

Знову поза складом: Стерлінг не зіграє за "Челсі" у першому єврокубковому матчі проти "Серветта"

Днями стартували змагання у Прем'єр-лізі, де "Челсі" вдома поступився "Манчестер Сіті" з рахунком 0:2. Однією з найбільш обговорюваних тем була відсутність у заявці вінгера "синіх" Рахіма Стерлінга. Після матчу з "містянами" Мареска сказав, що "хоче" бачити Стерлінга в "Челсі", але визнав, що не вистачає місця для всіх його гравців, щоб вони могли брати участь у матчах. Схоже, що така ж ситуація спіткала гравця і цього разу.


За інформацією BBC, Стерлінг не потрапив до складу лондонців на перший матч плей-офф Ліги конференцій проти "Серветта". Захисники Бен Чілвелл, Веслі Фофана і Тосін Адарабіойо також не потрапили до списку "А" своєї команди. Представники Стерлінга зазначили в заяві перед недільною поразкою від "Сіті", що вони хочуть "ясності" щодо майбутнього гравця в клубі.

Нагадаємо, що 29-річний англійський вінгер перейшов з "Манчестер Сіті" до "Челсі" за 50 млн фунтів стерлінгів у 2022 році. З того часу за лондонський клуб Стерлінг відіграв 81 матч, де відзначився 19 голами та 12 асистами.