21 серпня 2024 09:14

Ігор ХУДОБ'ЯК: "Зальцбург" завжди був гідний групового етапу ЛЧ, однак і "Динамо" набрало гарну форму"

Ексгравець збірної України Ігор Худоб'як поділився очікуваннями від першого матчу плей-оф раунду Ліги "Динамо" – "Зальцбург".


"Чекаю на гарну гру від "Динамо", сподіваюся, що гравці порадують уболівальників, хоча сам матч напевно буде досить складним, бо все ж таки на кону Ліга чемпіонів. Думаю, що несподіванок у складі "Динамо" не буде. Кияни показали у перших матчах цього сезону хорошу гру, тому прогнозую, що їх не буде, хоча матч покаже, можливо, якісь сюрпризи будуть.

Суперник "Динамо" завжди був гідний групового етапу Ліги чемпіонів, тож ця гра буде складною. Однак "Динамо" набрало гарної форми, думаю, що кияни зможуть зіграти у свою гру. Якщо вони зіграють у свою гру, використовують свої моменти, то мають пройти австрійці. Але в цій грі не вирішиться питання проходу до основної частини турніру, все вирішуватиметься на стадіоні в Зальцбурзі.


Сильними сторонами "Динамо" перед цим матчем є командна гра та те, як футболісти віддаються на поле, як вони роблять те, що хоче від них бачити тренер. Це їхній основний козир. На жаль, я не дивився матчу проти "Карпат", але навряд чи цей поєдинок може бути показовим для "Зальцбурга". Проти австрійців лідерські якості мають проявляти досвідчені футболісти, такі як Ярмоленко. У суперників не така вікова команда, менша за досвід, ніж у деяких футболістів "Динамо", тому багато залежатиме від досвідчених футболістів киян.

"Динамо" здобуде мінімальну перемогу у першій грі з рахунком 2:1. До речі, дуже хороша статистика, що кияни часто проходять австрійців у єврокубках і мені здається, що це надає команді впевненості", - сказав Худоб'як.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Зальцбург" відбудеться у середу, 21 серпня, і розпочнеться о 22:00.