21 серпня 2024 09:23

Каррагер про "Челсі": "Досить купувати гравців. Де Феліксу переодягатися? Як усі можуть поміститися в одній роздягальні? Як проводити заняття?"

Джеймі Каррагер радить "Челсі" змінити трансферну політику.


"Челсі" потрібно просто перестати купувати гравців, а гравці повинні перестати підписувати контракти з "Челсі". Якби я був гравцем, я б подумав: "Навіщо мені переходити туди?"

Єдина причина переходу – це якщо агент скаже: "Ми укладаємо семирічний контракт на великі гроші, це гарантовані гроші на сім років".

Знаєте, що я сказав би? Відступися і підпиши контракт на 4 роки з тямущим клубом. При продовженні зарплата все одно зросте.

Це не молода та цікава команда. Вони купують Жоау Фелікса, але де він гратиме? Тиждень тому купили Педру Нету, але де він гратиме, коли є Коул Палмер?

Куди випускати Енцо Фернандеса, купленого за 100 млн. фунтів? Де гратиме Нкунку?

У сильних командах має бути конкуренція, але в кожній моїй команді було 7 чи 8 футболістів, які знали, що гратимуть щотижня. Шість чи сім гравців боролися за три місця у складі, ще шість чи сім знали, що вони гравці основного складу. Це здорова ситуація.

Якщо ви хочете запитати, де гратиме Фелікс, то маю зустрічне запитання: де йому переодягатися на базі? Як усі ці гравці можуть поміститися в одній роздягальні? Як проводити заняття? – сказав колишній захисник "Ліверпуля".