20 серпня 2024 23:34

Александар ДРАГОВИЧ: "На жаль, зараз в Україні йде війна. Через це я трохи втратив "Динамо" iз поля зору, але дивився їх матч з "Партизаном" - киян не можна недооцінювати"

Колишній центральний захисник Динамо Александар Драгович вважає Зальцбург фаворитом протистояння плей-офф ЛЧ із Динамо. Наразі він грає за Аустрію.


"За київським Динамо стежити не так вже й просто. Я добре провів час у цьому клубі, ми досягли великих спортивних успіхів. Життя в Києві теж було прекрасним. [Після анексії Росією Криму і частини Донбасу 2014 року] клуб надав нам шофера, який возив нас на тренування та ігри. Керівництво завжди нас дуже добре захищало.


На жаль, зараз в Україні йде війна. Через це я трохи втратив клуб із поля зору. У спортивному плані донецький Шахтар останніми роками став сильнішим, тому що туди було вкладено багато грошей. Але Динамо – традиційний клуб номер один і явно попереду за популярністю. Очікування високі.


Я дивився матчі Динамо з Партизаном – останній не був еталоном у цьому протистоянні. Але не варто недооцінювати Динамо – у команди є такий лідер, як Андрій Ярмоленко, хоч він уже й не молодий.


Зальцбург із новим тренером розпалив новий вогонь. Ми можемо іноді бачити у них проблеми в обороні, але, незважаючи на це, я вважаю австрійців фаворитами цього протистояння", – цитує Драговича Krone.