20 серпня 2024 22:15

Невілл про багаторічні контракти в "Челсі": "Що такого знають ці власники, чого не знають у таких розумних клубах, як "Реал", "Барселона", "Баварія"? Відбувається щось дивне"

Гарі Невілл не знаходить пояснення діям керівництва "Челсі".


«Одне ми знаємо достеменно: вони погано підбирали гравців. Є футболісти, яких купили рік чи два тому і яких вже намагаються позбутися. Якщо говорити про терміни дії деяких контрактів, то здається, що відбувається щось хаотичне та дивне.


Я досить часто питаю: що такого вони знають, чого не знає решта футбольного світу? Такі розумні клуби, як "Реал", "Баварія", "Барселона", "Арсенал", "Манчестер Сіті" - що такого знає ця група власників, чого не знає решта футбольного світу?


Я все ще не зміг знайти відповіді. Ви пов'язуєте це з такими речами, як амортизація, ФФП, правила стійкості та розвитку, але не в цьому. Коул Палмер підписав контракт на 9 років, а він уже був у клубі, так що ніякої реальної вигоди немає, це ніяк не допоможе з фінансовими правилами.


Чалоба, вихованець клубу, уклав новий контракт на 6 чи 7 років. А тепер із ним хочуть розлучитися. Це тривожний сигнал про те, як вони поводяться з футболістами», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».