20 серпня 2024 17:19

Віктор Близниченко - про перехід до "Оболоні": "Хочеться проявити себе, бо завжди ходив по орендах, а зараз я на повноцінному контракті"

Новачок «Оболоні» Віктор Блізніченко розповів деталі свого переходу в київський клуб.


- У складі «Оболоні» ти вже провів два поєдинки. На жаль, в обох матчах команда програла. Розкажи про свій дебют на домашній арені?


- Приємно було дебютувати на «Оболонь-Арені», тому що багато вболівальників наших приходить на трибуни та підтримують нас. Але будемо старатися рухатися далі, хочеться вже порадувати наших вболівальників на нашому рідному стадіоні.


- Розкажи про твій перехід до «Оболоні».


- Мені подзвонив мій агент та запропонував сюди піти. Я сказав йому зразу, давай спробуємо цей варіант. І ми на наступний день приїхали на гру «Оболонь» – «Колос». Після гри вже спілкувався з головним тренером, з другим тренером. І наступного дня вже тренувався з командою. А згодом уклав контракт.


- Чи ти спостерігав за «Оболонню» в минулому сезоні?


- Дивився минулого сезону матчі, можу відзначити багато боротьби у виконанні цієї команди. Але мені подобається те, що в суперника команди є багато зон, можна туди бігти та відкриватися.

- Зараз дві поразки, попереду кубкова гра. Розкажи, як команда взагалі готується до цього поєдинку? Який настрій всередині?


- Ми програли ці дві гри, але зараз у третій грі хочемо перемогти. Знову «Колос». Ми аналізуємо цю команду та хочемо її перемогти.


- У тебе є якісь свої цілі на цей сезон, можливо, амбіції?


- Так, хочеться себе проявити, тому що завжди ходив по орендах, а зараз я на повноцінному контракті і бажання велике грати в футбол та великі амбіції, - сказав Блізніченко