20 серпня 2024 15:52

Петі про Холанда та Кукурелью: "Гол Ерлінга з-під Марка можна вважати кармою. Наступного разу не зли суперника, закрий рот і будь скромнішим"

Еммануель Петі висловився про ситуацію між Марком Кукурельєю та Ерлінгом Холандом.


Під час святкування перемоги на Євро-2024 захисник збірної Іспанії взяв мікрофон і заспівав для глядачів: «Куку-куку-релья, він їсть паелью, Куку-куку-релья, він п'є «Естреллу», тремти, Холанд, бо йде Кукурелья! »

У 1-му турі АПЛ «Челсі» з Кукурельєю у складі поступився «Манчестер Сіті» (0:2). Переможний гол на рахунку Холанда.

«Гол Ерлінга Холанда з-під Марка Кукурельї, ймовірно, можна вважати кармою. Це нагадує мені часи, коли я сам грав, і перед важливими матчами деякі гравці багато розмовляли на прес-конференціях. У моїх командах ми завжди говорили: не треба надто багато говорити про якогось гравця перед матчем, інакше це може обернутися проти нас.

Такі розмови можуть мотивувати суперника зіграти ще краще, як це сталося із Холандом. Зрештою, люди скажуть, що Кукурелья отримав те, що заслужив, і він витягне з цього урок, але мені це здалося кумедним. Наступного разу не зли суперника, закрий рота, вигравай матч і трофеї, і все, будь скромніше», – сказав колишній півзахисник «Арсеналу».