20 серпня 2024 13:29

Піхальонок визнаний найкращим гравцем 3-го туру Прем'єр-ліги, Ротань - найкращий тренер

УПЛ продовжує відзначати героїв сезону-2024/25 і цього разу Українська Прем’єр-Ліга, як і тиждень тому, разом з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України визначили символічну збірну 3-го туру Чемпіонату УПЛ, а також найкращого гравця та найкращого тренера 3-го туру.


Найкращим тренером 3-го туру було визнано Руслана Ротаня, який на чолі «Олександрії» здобув вже другу перемогу в двох матчах нового сезону, а найкращим гравцем 3-го туру назвали півзахисника «Динамо» Олександра Піхальонка. Обидва здобули перші місця у своїх рейтингах з дуже солідним відривом.

До топ-3 тренерів увійшли також Андрес Карраско (ЛНЗ) та Олександр Шовковський («Динамо»). До топ-5 гравців — Безерра («Олександрія»), Кирило Ковалець («Олександрія»), Мухаррем Яшарі (ЛНЗ), а Олексій Паламарчук («Інгулець») та Олівьє Тілль (ЛНЗ) розділили якраз 5-е місце.


Загалом експерти назвали 37 гравців та 8 тренерів на звання героїв 3-го туру, а також 64 кандидатів до символічної збірної. Тому, окрім 11 футболістів умовного стартового складу, ми добавили також умовний резерв символічної збірної туру: РУДЬКО («Чорноморець»), ТИМЧИК («Динамо»), АЗАРОВ («Шахтар»), БОНДАР («Шахтар»), ДЖОРДАН («Зоря»), ШАБАНОВ («Олександрія»), ТІЛЛЬ (ЛНЗ), НАЗАРЕНКО («Полісся»), КАНЕ («Ворскла»), НЕСТЕРЕНКО («Ворскла»), ВАНАТ («Динамо»).