20 серпня 2024 08:54

Мотта про 3:0 з "Комо": "У "Ювентуса" багато майстрів, які приймали розумні рішення. У мене було гарне передчуття щодо Мбангула, радий за нього"

Тіаго Мотта поділився враженнями від першого матчу на чолі "Ювентуса".


Туринці розгромили «Комо» у 1-му турі Серії А – 3:0.

«У мене було гарне передчуття з приводу Мбангула, я чекаю великих звершень від усіх, не лише від нього. Він сьогодні зіграв тому, що заслужив на це всією своєю роботою. Я радий за нього, і ми показали добрий командний футбол.

«Комо» провів чудовий сезон у Серії Б і приїхав із величезним ентузіазмом. Ми поставилися до нього з такою самою повагою, як і завжди. Коли потрібно було захищатися, ми це робили, а коли м'яч був у нас, ми мали в своєму розпорядженні велику кількість майстрів, які приймали розумні рішення.

Душан Влахович провів чудовий матч – як із м'ячем, так і без нього. Він важливий для нас. Кенан Йылдыз діяв тих позиціях, у тому числі нам треба було вичавити максимум, він має необхідних цього характеристики. І його дії створювали вільні зони для Мбангула, який міг залишатися на фланзі та постачати м'ячем нападників», – зазначив головний тренер «Ювентуса» в ефірі DAZN.