20 серпня 2024 08:09

Руслан Ротань про Олімпіаду: "Я сподівався, що з нами на 99% буде Бондаренко. Думав, що будуть Нещерет та Вівчаренко. Було б набагато краще і ми могли б претендувати на більше"

Екстренер олімпійської збірної України Руслан Ротань вкотре пройшовся щодо кадрового питання команди на ОІ-2024 у Парижі.


"Стояло завдання вийти з групи. Вважаю, що в нинішній ситуації Україна на всіх таких великих турнірах повинна виходити з групи. Ви бачили ставлення інших збірних. У Марокко, по суті, національна збірна приїхала. Аргентина мала відомих гравців - Отаменді, Сімеоне, Альварес. Ірак мав гравців збірної.

Ми ж зрозуміли, що нам буде складно зібрати основний склад. Я сподівався, що з нами на 99% буде Артем Бондаренко. Думав, що будуть Руслан Нещерет та Костянтин Вівчаренко. Було б набагато краще і ми могли б претендувати на більше.

Я розумію, коли закордонні клуби так себе поводять і не відпускають гравців. Але, мені здається, в Україні треба бути патріотичнішими. Ми могли досягти більшого, якби клуби поставилися до цього серйозніше", – сказав Ротань.