19 серпня 2024 17:10

Директор "Наполі" про Осімхена: "Працюємо з його оточенням, щоб знайти найкраще рішення. Він важливий гравець, тому ми не можемо просто продати його куди завгодно"

Директор «Наполі» висловився про ситуацію Віктора Осімхена.


Раніше повідомлялося, що форвард подав запит на трансфер із «Наполі», проте клубу, як і раніше, не вдалося домовитися про його продаж. Головний тренер Антоніо Конте поскаржився, що трансферну політику неаполітанців було «заблоковано» через те, що гравцю не вдається продати та виручити кошти за нього кошти.

– Те, що сказав тренер – об'єктивний факт, ситуація заблокована.

- Віктор – важливий гравець, його вартість та умови є принципово важливими. Його бажання зрозуміле. Поки що ми намагалися зберегти цілісність команди. Ми не єдиний клуб у такій ситуації і ми подивимося, що відбудеться протягом наступних 10 днів.

- Чи має клуб здогади щодо того, чи схиляється він до переходу в «Челсі», «ПСЖ» чи «Арсенал»?

– Нині неправильно говорити про наші відчуття. Ми працюємо з його оточенням, щоб знайти найкраще рішення. Як ми вже сказали, він важливий гравець, тому ми не можемо просто продати його будь-куди.

– Якщо ніхто не готовий платити необхідну суму, чи може Осімхен залишитись у «Наполі»?

- Його контракт розрахований ще на два сезони, тому, очевидно, якщо ми не знайдемо рішення до 30 серпня, нам доведеться з ним поговорити, - сказав Джованні Манна Sky Sport Italia.