19 серпня 2024 14:41

"Новий Лунін" вперше потренувався з "Реалом": в Іспанії розповіли про реакцію клубу і якою людиною є українець

Молодий український воротар Ілля Волошин потрапив на тренування першої команди Реалу. Відомо, яке враження справив голкіпер на тренерський штаб Карло Анчелотті.

Нещодавно стало відомо, що 17-річний Ілля Волошин провів тренування з основою Реалу поруч з такими колегами по позиції, як Тібо Куртуа і Андрій Лунін.

Журналіст Ману де Хуан з видання AS розповів, яке враження справив український голкіпер на тренерський штаб Карло Анчелотті.

Джерело відзначило, що Мадрид у минулому сезоні заплатив 70 тисяч євро Райо Махадаонді за перехід Волошина, однак ця сума може зрости до 1.2 мільйонів за рахунок бонусів. Наприклад, якщо Ілля офіційно стане частиною першої команди, то Райо отримає 750 тисяч.


Однак поки що він є гравцем юнацького Хувеніля С, проте вже знає що таке тренування з основою.


«Українець поєднує в собі важливу статуру, одну з тих, які подобаються Анчелотті, і дуже чудова гра ногами», – розповідають у виданні зазначаючи, що зріст Іллі дорівнює вже 2.02 метрам.


Журналіст повідомив, що у боротьбі за Волошина Реал обійшов Бенфіку та Ювентус, і що його потенціал вже давно відомий.


«Коли він ще грав за Райо, його часто можна було побачити на тренуваннях першої команди, де він вражав своєю майстерністю».

У виданні привели слова джерел з Райо Махадаонди щодо голкіпера.


«Бачити його на такій висоті і в такому молодому віці... Він мав вражаючу впевненість у собі, граючи ногами в рондо. Він не боявся приймати ризиковані рішення, якщо треба було прокинути м'яч супернику поміж ніг, він це робив.

Він був дуже сміливим, чекаючи до кінця пресингу від нападника. Коли він набув впевненості і позбувся сором'язливості, то добре порозумівся з партнерами. Він досконало розуміє іспанську, мова для нього не проблема».


У Реалі підтверджують слова колег про гру ногами Іллі.


«Незважаючи на його розміри, його вміння володіти ногами божевільне».