19 серпня 2024 13:28
9

Журналістка УПЛ-ТБ: "Гравці "Кривбасу" не дійшли до флешзони. Вони з#######ь"

Журналістка Катерина Годунова: "Гравці "Кривбаса" так і не дійшли до флешзони. Від віцепрезидента ми почули, що "хлопці відверто з#######ь"


Журналістка, кореспондентка УПЛ ТБ Катерина Годунова розповіла, що гравці "Кривбаса" відмовились від флешінтерв'ю після перемоги над "Вересом" (2:0) у 3-му турі УПЛ.

"Найбільше у мене запитань до гравців "Кривбаса", які так і не дійшли до флешзони. Чому? Та х## знає насправді. Уперше за 8 років у спортивній журналістиці до мене не прийшли гравці від команди, яка перемогла.

І ні, проблема не в пресслужбі, там чудові хлопці і дівчата, і я дуже вдячна їм за допомогу сьогодні. Чого мені завжди не вистачає в українському спорті – це взаємоповаги. Взаємоповаги між спортсменом (-кою) та глядачем (-кою), між спортсменом (-кою) та тими, хто організовує трансляцію, працює безпосередньо на матчі, намагається "продавати" цей матч. Зрештою, між спортсменом (-кою) та журналістом (-кою), який (яка) забере близько 4 хвилин твого часу після гри.


Від віцепрезидента ми почули, що "хлопці відверто з#######ь", і я їх розумію, і знімальна група теж. Усі ми з#######ь. Але будемо відвертими: є люди, чий з###б набагато більший. І це не футболісти, не я і не знімальна група. Хочеться, щоб український спорт, зокрема футбол, перестав бути таким інфантильним. Давайте поважати одне одного. І в першу чергу тих, заради кого відбувається цей матч. Амінь", - написала Годунова у сторіз свого Instagram.

Ой, понабігли тут мами Терези) ніхто ж з вас мабудь в житті не матюкається, так?) ні на роботі, ніде взагалі, м?) журналісти - такі самі люди, де інколи трапляються факапи. Тому не треба тут
Когда из женских уст доносятся маты,то становится гидко.Хотя на работе у меня матов было 50-60 %,но там то мужики! А дома то ни одного матерного !!!
Наші футболісти вважають себе великим цабе. В Іспанії навіть у перерві дають інтерв'ю.
У якій ще країні є таке "гендерне рагульство", щоб через слово фемінітиви видумувати, аби когось не образити чи щоб що? Подуріли наче.
Сховати
Навздогін.
Не "спортсменка", а "спортсвумен". Дуріти так по повній.
Журналистка Екатерина Годунова -это быдло обыкновенное-таковы реалии зэ-клоунады с 2019года
Сховати
динамо машына, хто в$рався? Невістка
Она точно журналистка?
Сховати
Шахрукх Кхан, може її "французька" трохи кульгає, але по суті все вірно.