19 серпня 2024 12:18

"Динамо" – "Зальцбург": MEGOGO назвав коментаторів і гостей студії до матчу плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів

21-го серпня на Люблін Арені у Польщі відбудеться перший матч плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо – Зальцбург.


Медіасервіс MEGOGO ексклюзивно покаже цю та інші ігри четвертого й останнього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів за підписками «Максимальна» та «Спорт». Можна обрати будь-який із тарифів.


Матч Динамо – Зальцбург розпочнеться о 22:00. Гру коментуватимуть Сергій Лук'яненко і Владислав Шалота. Студія до матчу стартуватиме о 21:00. Ведучими будуть Олександра Кучеренко і Володимир Кобельков, а їхніми гостями – ексгравець Динамо і збірної України Олександр Головко та інтерв’юер, радіо і телеведучий Анатолій Анатоліч.


Цей та інші матчі в рамках плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів можна ексклюзивно подивитися на MEGOGO в підрозділі «Футбол» в розділі «Спорт», а також на каналі «MEGOGO Футбол Перший».


Нагадаємо, у протистоянні Динамо – Зальцбург визначиться доля путівки до групового етапу Ліги чемпіонів. На шляху до четвертого раунду кваліфікації кияни здолали шотландський Рейнджерс (3:1 за підсумком двох матчів). Зальцбург на попередній стадії пройшов голландський Твенте (2:1 вдома та 3:3 на виїзді).