19 серпня 2024 11:38

Захисник "Мальорки" Маффео про жовту за фол на Вінісіусі у матчі з "Реалом": "Я зробив це випадково і вибачився. Картка справедлива, як і червона Менді. У мене немає претензій"

Пабло Маффео висловився про жовту картку за фол на Вінісіусі у матчі з «Реалом».


У 1-му турі Ла Ліги "Мальорка" та "Реал" зіграли внічию (1:1). Маффео отримав попередження наприкінці 1-го тайму за наступ вінгеру мадридців на гомілковостоп ззаду.

«Сталося те, що трапилося. Ми були відносно спокійні. Я не маю до нього претензій. Завдяки нашим спільним друзям я думаю, що за межами поля він добрий хлопець. І я вірю в це.

[Наступив на гомілковостоп Вінісіусу] – це жовта картка. Я не сильно його вдарив. Це футбольний прийом, як і червона картка Менді – абсолютно справедлива. Я це приймаю. Мій наступ був випадковим. Я ще раз прошу у нього [Вінісіуса] вибачення.


Під час паузи я сказав йому: «Давай припинимо цю нісенітницю». Зрештою, мені створили такий образ, і це мені не подобається. Я настав йому [на гомілковостоп] і вибачився – це жовта, але я зробив це ненавмисно.


Я не бачу в цьому злого наміру. Знайдуться люди, які можуть його побачити, але Вінісіус не з тих, хто робить злі вчинки тощо», – сказав захисник «Мальорки».