19 серпня 2024 11:35

Невілл про МЮ: "У жовтні тен Хаг вже не зможе виправдатися травмами. Якщо їх багато в одному сезоні – це невдача, а у другому поспіль – показник роботи медперсоналу"

Гарі Невілл висловився про ситуацію з травмами у «Манчестер Юнайтед».


Команда Еріка тен Хага розпочала новий сезон АПЛ із перемоги над «Фулхемом» (1:0). Єдиний гол забив форвард Джошуа Зіркзе.


«Перемога була дуже важливою. Команда ще шукає правильний баланс, у них нові гравці. Знову змінилася пара в центрі захисту, що викликає невелике занепокоєння. Тен Хаг сказав, що причина заміни Магуайра – запобіжний захід, а не травма. Але їм потрібно стежити за цим та підтримувати гравців у формі.


Я думаю, що у жовтні тен Хаг вже не зможе виправдатись травмами. Це не може знову повторитися.

Якщо одного сезону трапилося багато травм, це можна назвати невдачею. Якщо це відбувається у другому сезоні поспіль – то це вже не невдача, а результат роботи медичного персоналу, реабілітологів, наукового блоку.

Їм потрібно досягти того, щоб усі гравці були готові. Команда має пройти довгий шлях, але це був хороший старт для них і для Зіркзе, оскільки вони грали без центрфорварда», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».