19 серпня 2024 09:55

Не Гвардіола і не Смалійчук: джерело повідомило, хто насправді є агентом Циганкова

Журналіст Михайло Співаковський прокоментував новину про зміну агента вінгером збірної України та каталонської Жирони Віктора Циганкова. Інтереси гравця представляє жінка.


Нещодавно повідомлялося, що український вінгер каталонської Жирони Віктор Циганков змінив власного агента з Пере Гвардіоли на Олега Смалійчука.


Журналіст Михайло Співаковський розповів, що насправді сам Смалійчук і сприяв трансферу Віктора до каталонського клубу взимку 2023-го.


«Це не може означати, що він піде з Жирони. Наскільки я знаю, Смалійчук йому допомагав і опинитися в Жироні, а Пере не може бути агентом офіційно. ФІФА навряд чи йому це дозволить, враховуючи, що він є одним зі співвласників Жирони», – зазначив Співаковський в етері ютуб-каналу «ТаТоТаке».


Також Співаковський озвучив ім'я справжнього агента Циганкова.


«Якщо ми подивимося на Transfermarkt, то побачимо, що офіційний агент Циганкова це агентська компанія Futuro Global і конкретно представник цієї компанії Олена Мисків. Це дружина Смалійчука.


Попри те, що в цій компанії лише один агент, я знаю, що пані Олена має відношення й до інших трансферів українців. Її можна було побачити на презентації Андрія Луніна, вона мала відношення до трансферів Мар'яна Шведа, Ореста Лебеденка, Василя Кравця, Олексія Хахльова, Владислава Островського».