17 серпня 2024 22:24

Владислав БАБОГЛО: "Якщо в попередніх турах "Карпати" мали результат, але десь була не та гра, то з "Динамо" вже було схоже на те, що вимагають тренери"

Захисник «Карпат» Владислав Бабогло прокоментував поразку від «Динамо» (1:3) у 3-му турі УПЛ.

– Ця система передачі капітанської пов'язки – як гравці її сприймають?

– Добре. Думаю, кожен з нас не боїться брати на себе відповідальність, тому, напевно, це така для нас нова ідея. Але я вважаю, що це добра ідея.


– Але потрібно впродовж тижня до гри проявити себе з гарної якості чи десь проштрафитися, щоб отримати цю мітку відповідальності?


– Я сумніваюся, що потрібно проштрафитися, але я не знаю, як проходить цей вибір серед тренерського штабу. Тому це не до мене питання.


– «Карпати» сьогодні точно не злякалися «Динамо», дали бій. Але чи награли на очки?

– Знаєте, з кожною грою, я вважаю, наша команда додає саме в плані гри. Тому якщо десь у попередніх турах у нас був результат, але десь була не та гра, то сьогодні, напевно, десь вже було схоже на те, що вимагає від нас тренерський склад. Але не було, на жаль, результату.


– Ось такий календар, де одразу дві домашні гри з єврокубковими командами – це добре для «Карпат» чи погано? Можливо, пауза потрібна була між такими сильними суперниками?


– Ми приймаємо це як просто календар. Думаю, що наша гра не змінюється від того, з ким ми будемо грати. Тим паче, що тренерський штаб від нас вимагає грати по-своєму, не підлаштовуватися під суперника.


– Що Владислав Вікторович сказав у роздягальні?


– Нічого. Що нам треба ще працювати, працювати і багато працювати. Я думаю, що все в нас буде добре, – сказав Бабогло.


Фото - ФК "Карпати"