17 серпня 2024 20:11

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Планували, що Лонвейк зіграє більше, але він не зовсім вдало увійшов у гру, і ми зробили заміну"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над "Карпатами".


- Це лише початок сезону. Ми граємо через два дні на третій, через три на четвертий. Є деякі навіть не проблеми, а певний етап у нашому житті з логістичною складовою, але ми маємо бути до цього готові. Потрібно пам'ятати про наступний матч із "Зальцбургом", тому зробили невелику ротацію, дали відпочити нашим гравцям. Тим більше, що вони мали деякі проблеми. При цьому ми не повинні були робити такий подарунок нашим опонентам на старті гри, а ті моменти, які у нас були, потрібно було реалізовувати, доводячи рахунок до приємнішого. Вітаю вболівальників із перемогою.


Чи задоволений я сьогоднішнім експериментом зі складом? Тренер не може бути завжди задоволений. Ми вперше грали із такою парою центральних захисників. Тимчик багато пропустив, наприкінці йому вже було складно, але він боєць нічого не скаже. Хоча ми попереджали, що якщо будуть якісь проблеми, треба говорити. Не зовсім вдало увійшов у гру Лонвейк. Планували, що він зіграє більше, але змушені були проводити заміну. Є моменти, над якими треба працювати. Готуємось до наступного матчу. Для нас зараз головне добре відпочити.


Ярмоленко? Завдяки його досвіду та баченню гри він є одним із лідерів у роздягальні та на полі. Він має посилювати гру, що Андрій зробив. Ми мали багато можливостей, щоб доводити матч до логічного завершення.


Наш подальший графік? Завтра тут буде тренування. Потім ми обідаємо, а потім одразу вирушаємо до Любліна. Там буде відновлення та підготовка за планом.