17 серпня 2024 19:00

"Арсенал" із Зінченком обіграв "Вулверхемптон"

Відбувся поєдинок першого туру Англійської Прем'єр-ліги між Арсеналом Олександра Зінченка та Вулверхемптоном. Матч закінчився перемогою команди українця із рахунком 2:0.


Сьогодні, 17 серпня, пройшов поєдинок між Арсеналом та Вулверхемптоном в рамках першого туру чемпіонату Англії. Захисник лондонців Олександр Зінченко з'явився у стартовому складі команди Артети.


Арсенал забив гол у ворота гостей своїм першим моментом. Гаверц вистрибнув найвище назустріч ідеальній передачі, яку виконав Букайо Сака, та з близької відстані ударом головою відправив м'яч у правий кут воріт.


Потім голкіпер лондонців Рая врятував команду від пропущеного м'яча. Ларсен пробив головою, замкнувши точний простріл у штрафний майданчик. Він завдавав удару у напрямку лівої штанги, але його спроба не досягла цілі.


На перерву команди пішли за рахунку 1:0.


Олександр Зінченко провів на полі 69 хвилин, а потім Артета замінив його на Тімбера. Майже одразу Арсенал міг знову забивати, адже Едегор опинився на вільному просторі на межі штрафного майданчика та завдав ефектного сильного удару в правий кут воріт, але Жозе Са запобіг голу, відбивши м'яч.


Все-таки лондонці забили другий. Сака підібрав м'яч у штрафному майданчику та переграв голкіпера ударом під праву стійку.


Більше команди не забивали і фінальний свисток зафіксував перемогу Арсеналу.


Англійська Прем'єр-ліга, перший тур


Арсенал - Вулверхемптон - 2:0

Гол: Гаверц, 25, Сака, 74