17 серпня 2024 18:48

Конте про "Наполі": "Я сподівався, що ситуація буде кращою. Не скажу, що ми на нульовому рівні, але близько до нього. Інші команди більш стійкі, вони просто беруть нових гравців"

Антоніо Конте висловився про нинішній стан «Наполі».


Завтра неаполітанський клуб зіграє проти «Верони» у 1-му турі Серії А.

«Я сподівався, що ситуація в «Наполі» буде кращою, розраховував на позитивні сюрпризи, але їх важко було знайти. Думав, не потрібно все викидати після минулого року, але опиняєшся в ситуації, коли йде 9-10 гравців. В інших командах ситуація стійкіша, вони просто беруть нових гравців.

Не скажу, що ми знаходимося на нульовому рівні, близько до нього, але мене це не лякає: краще чесно усвідомлювати, з якими проблемами нам доведеться зіткнутися. Уболівальники повинні бути обізнані про становище, і я прошу у них згуртованості.

Я не знаю, скільки часу знадобиться, щоб повернути «Наполі» на конкурентоспроможний рівень – 6 місяців чи 3 роки, але ми маємо бути готові та не панікувати. Немає жодних подібностей із «Ювентусом», чемпіонство, яке було два роки тому – це пастка, яка вводить в оману та створює ілюзію, але нинішня ситуація не така. Я хотів би, щоб була схожість у бажанні підняти голови, як це було в «Юві»», – сказав головний тренер «Наполі».