17 серпня 2024 17:30

Блогер про склад "Динамо" на "Карпати": "Цікава ротація, але все досить логічно"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Тelegram-каналі висловився про стартовий склад "Динамо" на матч із "Карпатами".


"Цікава ротація. Цього разу Шовковський вирішив не грати з вогнем, Нещерет лишився в запасі. А далі все досить логічно.

Вівчаренко більше не фаворит після забивання болта в першому матчі проти Рейнджерс.


Попов ледь не єдиний із живих ЦЗ киян, що мало лажає внизу. Його двічі змінювали в останніх поєдинках, тож для цього були якісь передумови по здоровʼю. Бережуть, як зіницю ока. Тому й Біловар.


Тимчику потрібно оговтатися, бо як і раніше в минулих сезонах Караваєв втратить позицію десь вже після вересня.


В півзахисті теж заміни читалися, бо ригати проти РБ доведеться і Бражку, і Шапаренку за двох. Схоже Буяльський все одно проектується основним у середу. Тому моя надія в Мантрі знову вражатиме нас дальніми ударами та розкішними розрізними передачами. Чому Лонвейк? Людина, яку прагнуть скинути, має грати для нарізок Wyscout. По-друге, Михайленко та Рубчинський обрали Олімпіаду, пропустили збори, втратили шанс вразити ТШ та адаптуватися під вимоги. Лонвейк бігав на зборах доволі пристойно, як для нинішнього рівня Карпат.

Ванат не надто втомився на Хемпдені, та й забивати вже час. Кабаєв і Волошин зараз в тонусі.


Тому з огляду на всі обставини: Динамо готується до ригачки проти Ред Буллу в контексті наявності енергії. От стільки людей й на паузі.


Єдина проблема, що цього замало, бо в середу доведеться грати під тиском. А її ніяк не вирішили між першим та другим матчем з Рейнджерс. Навряд Карпати на тиск наважаться, бо Ванат і Волошин лише цього й чекають".