17 серпня 2024 09:03

"Керівництво "Динамо" запропонувало мені цей варіант". Царенко розповів про свій перехід до "Лехії"

20-річний півзахисник Динамо Антон Царенко днями став футболістом польської Лехії. Талановитий футболіст перейшов до цього клубу на правах оренди.


У Гданську вже є солідне українське представництво: за цю команду грають п’ять наших співвітчизників. В ексклюзивному коментарі для сайту Sport-express.ua Антон Царенко розповів, як виникла ідея перейти до Лехії та що у цьому варіанті зіграло ключову роль.

— Основними чинниками при виборі цього клубу були ігровий час та спроба своїх сил в європейському чемпіонаті. Керівництво Динамо запропонувало мені варіант з Лехією і я погодився.

Польська Екстркляса — це цікавий і амбітний чемпіонат, який дуже стрімко розвивається і залучає до своїх клубів велику кількість легіонерів. Всі команди нав’язують свою гру і ведуть боротьбу за кожен заліковий бал.

У новому клубі я прагну стати провідним гравцем команди, прогресувати й рости як футболіст. З Лехією хотілося б надійно закріпитися у вищому дивізіоні, — розповів Антон Царенко.


Царенко вже встиг дебютувати за Лехію. Його команда вчора поступалсь Пущі з рахунком 1:4 в рамках 5-го туру Екстракляси..