17 серпня 2024 08:47
2

"Я думав, Женя повернеться і буде грати за "Динамо". Перший тренер Коноплянки не зрозумів перехід гравця у "Шахтар"

Юрій Кевлич, який є першим наставником українського футболіста Євгена Коноплянки, дав коментар стосовно того, що свого часу ексвінгер Дніпра приєднався до Шахтаря.


Перший тренер легенди Дніпра та національної збірної України Євгена Коноплянки Юрій Кевлич висловився про перехід футболіста до Шахтаря у 2019 році:

«Я теж вважаю, що це ще одне неправильне рішення. Взагалі не зрозумів цього. Тато мріяв, усе життя бив у груди, що вболіває за Динамо. Я думав, Женя повернеться і буде грати за Динамо. Якщо чесно, не очікував, що він у Шахтарі опиниться. І що вийшло в Шахтарі? Ви самі бачили, скільки він мав ігрового часу. Прийшов португальський тренер, який віддавав перевагу латиноамериканській братії», – цитує Кевлича Збірна.

Також спеціаліст додав такі слова:

«Коноплянці доводилося грати знову ж таки на рівні, грубо кажучи, команд Першої ліги або середняків Прем’єр-ліги в кращому разі. Або виходив на серйозний матч, але знову ж таки на 10-15 хвилин. А це знову ж таки втрата ігрового тонусу. Ну, значить, або сам хлопець, або агент його не розуміли до кінця, чим вони займаються і куди йдуть?»

Коноплянка за свою кар’єру пограв за Дніпро, іспанську Севілью, німецький Шальке 04, донецький Шахтар, польську Краковію та румунський ЧФР (Клуж-Напока).


Наразі Євген намагається реалізувати себе в сфері агентства.
Як час показав, це добре, що не до нас перейшов
Цей Кевлич дурень чі прикидається, не розуміючі причіну переходу Конопи в кротівню?