17 серпня 2024 08:05

Тен Хаг про гол Зіркзе "Фулхему" на 87-й: "Цей матч показує, як важливі заміни. МЮ повинен був забивати раніше - це єдине зауваження"

Ерік тен Хаг прокоментував перемогу «Манчестер Юнайтед» над «Фулхемом».


У 1-му турі АПЛ «МЮ» виграв із рахунком 1:0 завдяки голу Джошуа Зіркзе на 87-й хвилині. Нападник дебютував за клуб, вийшовши на заміну на 61 хвилині.

«[Сьогоднішній матч] продемонстрував, наскільки важливі заміни. Здорово, що гравець у своєму першому матчі вийшовши на заміну, приніс нам перемогу. Це добре позначається на процесі та командному дусі. Це показує, наскільки важливими є запасні гравці і що їм потрібно бути готовими.

Грати проти «Фулхема» завжди складно, але ми дуже пресингували і тримали суперника під тиском. Ми створили багато моментів і мали забити раніше. Це моє єдине зауваження на адресу команди – суперника треба було знищити.

Ми знаємо, як важливо зберегти ворота в недоторканності. Два сезони тому ми лідирували в АПЛ із сухих матчів.

Коли ми матимемо стабільну четвірку захисників, ми зможемо оборонятися високо, а півзахисники та вінгери зможуть виходити вперед. Без постійної четвірки захисників немає порядку та завчених дій – і з'являються порожні місця».

Про дебют Зіркзе

«Для нападника важливо забивати голи. Він мав опинитися там, де виявився, щоб завершити атаку. Він може набагато більше, тому він має знайти правильний баланс.

Ми повинні працювати з ним, і він має приходити до штрафного майданчика, щоб завершувати. Ми хочемо, щоб він став частиною команди і саме тому ми його підписали», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед».