16 серпня 2024 20:40

Ширер про "Арсенал": "Виграють АПЛ, якщо підпишуть топ-форварда. У них був найкращий захист минулого сезону, і прийшов ще Калафьорі"

Алан Ширер вважає, що Арсеналу необхідний топ-форвард для перемоги в АПЛ.


«Манчестер Сіті», як і раніше, є фаворитом, але попереду ще багато трансферних справ, і це може мати вирішальне значення нагорі турнірної таблиці.


Існує так багато «якщо» навколо того, що може статися до закриття трансферного вікна 30 серпня, але одне з них може вирішити результат гонки за титул, бо якщо «Арсенал» підпише топ-форварда, то я поставив би на те, що вони виграють лігу


Коли команда Мікеля Артети була близька до титулу минулого сезону, вони мали найкращий захист в АПЛ, вони пропустили всього 29 голів у 38 матчах. Тепер вони підписали ще одного якісного захисника Ріккардо Калафьорі.


Це схоже на те, що робить Сіті: маючи двох фантастичних центральних захисників, вони підписують третього або четвертого. Це означає, що «каноніри» не ослабнуть, якщо щось станеться з Габріелом чи Вільямом Саліба.


Вони також хочуть отримати ще одного півзахисника і ведуть переговори про підписання іспанця Мікеля Меріно з Реал Сосьєдад. Але я вважаю, що форвард – це єдина позиція, яку вони можуть покращити та, можливо, отримати вирішальну перевагу для того, щоб фінішувати першими, а не іншими.


Очевидно, що вони не такі вже й далекі від того, щоб завоювати титул, і у них безперечно якісний склад, але якщо їм чогось не вистачає, щоб стати чемпіонами, то це бомбардира», – заявив екс-гравець «Ньюкасла».