16 серпня 2024 19:28

Артета про те, що потрібно "Арсеналу" для чемпіонства: "Треба стати ще краще, 89 очок недостатньо. Усі гравці сказали, що хочуть набагато більшого"

Мікель Артета розповів, що необхідно «Арсеналу» для перемоги в АПЛ.

«Побити ще кілька рекордів, заробити ще більше очок. [89 очок] буде недостатньо. Враховуючи рівень, на якому ми виступаємо, і те, що з кожним сезоном стає дедалі складніше, нам треба стати ще кращим. Я не знаю, що означає досконалість, але, мабуть, вона дуже близька до цифр, які ми бачили останніми роками.

Ми зустрілися з усіма гравцями клубу, і вони сказали мені: «Ми хочемо стати кращими, хочемо це зробити, ми хочемо більшого». Саме вони рухають нашими амбіціями, тож це завжди добре. Всі говорили про те саме – про те, що ніхто не збирається зупинятися на досягнутому, і всі хочуть набагато більшого.


Ми знаємо, що нам все ще є куди зростати, гравці все ще можуть розвиватися. Те, як ми розвивалися як клуб, також має величезне значення, як і відчуття, які ми відчуваємо на Емірейтс. Це величезні переваги, і ми повинні їх використовувати.


Будь то біль, переживання чи моменти, коли ти маєш визнати, що хтось інший був кращим. Це спорт і вам хочеться досягти того, чого у вас немає в даний момент. Це також дуже надихає. Це схоже на спроби піднятися на найвищу гору, зробити найскладніший стрибок у світі, і тебе оточують люди, які намагаються досягти тих же цілей. Звичайно, ми намагатимемося», – сказав головний тренер «Арсеналу».