16 серпня 2024 08:09

Невілл про МЮ: "Тен Хаг залишиться до кінця сезону, сподіваюся. Раніше клуб марнував гроші, зараз керівництво не повторює помилок - підписує гравців іншого профілю, це вселяє оптимізм"

Гарі Невілл оцінив трансферну політику керівництва «Манчестер Юнайтед».


«Я сподіваюся, що Ерік тен Хаг залишиться тренером «Манчестер Юнайтед» до кінця сезону. Немає сумнівів у тому, що якщо «Юнайтед» матиме дуже поганий початок і результати будуть такими ж, як минулого року, то тен Хаг швидко опиниться під величезним тиском.

Але насправді я оптимістично налаштований щодо «Манчестер Юнайтед». Мені здається, що трансфери, які вони зараз роблять, відрізняються від тих, що вони здійснювали раніше.

Група людей, яка зараз працює в клубі, від власника до спортивного директора, не повторюватиме тих помилок, які клуб робив останні три-чотири сезони. Вони даремно витрачали гроші і здійснювали трансфери, які явно призвели їх до проблем.

Зараз вони набувають гравців іншого профілю. Їм потрібна молода, швидка, атлетична та енергійніша команда, і я думаю, що саме це ми побачимо від «Манчестер Юнайтед» цього року.

Досі є дисбаланс у деяких частинах команди, де їм потрібно вдосконалюватись. Є занепокоєння щодо Люка Шоу, який знову отримав травму, на позиції лівого захисника. Хто тепер гратиме там?

Також є потенційні труднощі у нападі, якщо проблеми з травмами Расмуса Хейлунна продовжаться. Очевидно, що Манчестер Юнайтед не вистачає гравців на цій позиції.

Але загалом, я думаю, вони перебувають у кращій ситуації, ніж минулого року, і сподіваюся, що зміни на самому верху клубу з Ineos, які всі хотіли вже багато років, призведуть до більш розумного ухвалення рішень», – сказав колишній захисник. МЮ» в ефірі Sky News.