15 серпня 2024 23:40

Коне хоче піти з "Боруссії" в клуб із Ліги чемпіонів

Повернувшись із Франції у статусі віцечемпіона Олімпіади-2024, хавбек гладбахської "Боруссії" Ману Коне заявив, що хотів би покинути команду, повідомляє інсайдер Sky Germany. Флоріан Плеттенберг. Оскільки основна мета 23-річного екс-півзахисника олімпійської та молодіжної збірної Франції – грати в більш амбітному клубі, що виступає в Лізі чемпіонів, а не в Менхенгладбаху.


"Боруссія" в принципі не проти відпустити Коне, але гладбахці розраховують отримати за Ману щонайменше 25 мільйонів євро з урахуванням ймовірних бонусів, щоб реінвестувати гроші в зміцнення складу. Однак на даний момент, ніяких конкретних пропозицій у гладбахців щодо французького центрхава просто немає. Можливо, "Боруссії" доведеться знизити ціну.


Коне переїхав у Менхенгладбах у 2021 і провів вельми вражаючий дебютний сезон. Однак останні півтора року вийшли зім'ятими і в Мане, який переніс кілька травм і операцій, і не факт, що зумів вийти на свій колишній рівень, та й у всієї "Боруссії", яка не без проблем зберегла прописку в Бундеслізі.