15 серпня 2024 12:44
2

Шаран пояснив причини поразки "Кривбасу" у першій грі з "Вікторією"

Відомий український тренер Володимир Шаран пояснив, чому "Кривбас" поступився у першому матчі кваліфікації Ліги Європи "Вікторії" (1:2).


"Чи вплинуло те, що це був перший офіційний поєдинок цього сезону? Так, безумовно. Знаю по собі, та й інші тренери можуть це підтвердити, що перший поєдинок після міжсезоння дуже важкий. І не важливо, які контрольні матчі були у команди, а у "Кривбасу" вони мали гарний рівень. Контрольна гра - це одне, а офіційна зустріч - це зовсім інше.


От якби "Кривбас" провів один-два тури чемпіонату України і потім стартував у Лізі Європи, то було б краще. Але, на превеликий жаль, що є, тобто.

Практики в офіційних матчах не вистачило, але гра з "Карпатами" показала, що команді, яка виступає у єврокубках, дуже важко. Особливо це стосується логістики, переїздів, це не так просто.

Зразу згадав, коли ми з "Олександрією" взяли бронзу УПЛ. Дуже потрібно, щоби була практично рівна ротація. І лише тоді можна сподіватися на результат", - вважає Шаран.

Все добре, тільки матч з Чорноморцем був першим у сезоні, тому давайе, Володимире, придумуйе нову причину.
Сховати
Cossack 1927, Це все що потрібно знати про рівень українських футбольних "іксПердів". 90% коментаторів такі ж самі фахівці.