15 серпня 2024 09:29
5

Михайло МУДРИК: "Люди ще не бачили всього, що я вмію. Впевнений, що згодом ви побачите мене з найкращого боку"

Вінгер Челсі Михайло Мудрик в інтерв’ю клубному сайту розповів про свої труднощі та прагнення розвиватися, поділився думкою про футбол Енцо Марески та оптимістичні плани на майбутнє.


“Люди ще не бачили всього, що я вмію. Попереду ще багато цікавого. Я багато працюю на полі та поза ним. Іноді ти дуже сильно хочеш чогось, але тільки в потрібний момент це відбувається. Ви можете занадто сильно старатися, тому потрібно знайти баланс між цим і тим, щоб не намагатися зовсім. Коли ви знайдете цей баланс, ви досягнете успіху. Я впевнений, що з часом ви побачите мене з найкращого боку”.


“Футбол Марески? Мені це подобається, тому що наш стиль гри дуже схожий на те, у що всі – і я в тому числі – хочуть грати. Під його керівництвом ми зможемо показати свою якість. Його стиль гри точно допоможе мені. Те, як ми збираємося грати, буде дуже цікаво в цьому сезоні, і я сподіваюся, що ми досягнемо успіху. Давайте довіримося процесу, а потім насолоджуватимемося матчами”.


“Чого я хочу досягти? Я не хочу робити для себе жодних прогнозів. Я просто фокусуюся на командних цілях, на наших цілях, наполегливо працюю, зберігаю терпіння, продовжую вірити, і успіх чекатиме на нас”.

Майже як підпоручик Дуб, тільки навпаки: "Ви мене знаєте з поганого боку, але ще не знаєте з хорошого!"
В Мудрика є одна проблема і це голова:
1. На футбольному полі вона працює окремо від ніг та інших частин тіла (несинхронізована іншими словами)
2. В публічному житті вона верзе дурниці і речі які краще не говорити..

може переросте, хоче це вже і 24 на носі..
Повертайся в Металіст і будеш ТОПом в першій лізі, а то знову просидиш на " банці" більшу частину сезону.... І віддай "Шапі" 10 номер в збірній, твій номер 01.
Всі бачили, що він вміє на Євро. Всі аж просльозилися твід сміху!
Розумний. Аж страшно! (с) А взагалі - хвалько звичайне.