14 серпня 2024 22:23

"Баєр" планує перехопити Хаві Сімонса у "Баварії"

21-річний хавбек ПСЖ і збірної Нідерландів Хаві Сімонс вирішив провести ще один сезон у "РБ Лейпциг" на умовах оренди – хоча парижани все ще планують продати Сімонса, причому дорожче, ніж можуть собі дозволити "бики". Але в мюнхенської "Баварії" трансферний бюджет вищий, тому саме "Рекордмайстер" вважається головним претендентом на талановитого Хаві. А спортивний директор мюнхенців Макс Ебель, за даними Bild, уже вступив у діалог із Сімонсом, надіславши йому кілька повідомлень у WhatsApp з приводу ймовірного майбутнього переходу.


Однак тепер ситуація змінилася: у боротьбу за Сімонса вступив і чинний чемпіон Бундесліги – леверкузенський "Баєр". Не виключено, що для "аспіринових" принципово перехопити топ-проспекта саме у "Баварії", причому справа дійшла до того, що головний тренер "Байєра" Хабі Алонсо подзвонив Сімонсу відеозв'язком, не лише намагаючись вмовити Хаві переїхати до Леверкузена, а й виклав хавбеку свої ігрові ідеї – як продуктивно вбудувати його в гру команди.


На думку Алонсо, наразі саме Сімонс – ідеальний кандидат на заміну Флоріану Віртцу, чий трансфер (або в мадридський "Реал", або до одного з грандів АПЛ) здатний принести "Баєру" близько ста мільйонів євро наступного літа. І дозволить профінансувати купівлю Сімонса. Якщо, звісно, і сам Хабі Алонсо залишиться в Леверкузені – так після тріумфального минулого сезону Алонсо щосили сватають у мадридський "Реал" на зміну Карло Анчелотті.