14 серпня 2024 19:30

Оуен не бачить МЮ місця в топ-4: "Не вважаю тен Хага відповідним тренером, жодних змін за 2 роки. Вони закидають гравців грошима 15 років - жодного разу не спрацювало, чому має зараз?"

Майкл Оуен не вірить у «Манчестер Юнайтед».


«Чесно кажучи, «Манчестер Юнайтед» був однією з перших команд, яку я виключив із претендентів на топ-4. Я здивований, що вони не змінили тренера, коли влітку вони мали великі зміни. Як я вже казав, не вважаю тен Хага придатною для цієї роботи людиною.

Ще одне розчарування – вони підписали новачків, але тепер Лені Йоро пропустить першу частину сезону через травму, і це деморалізує вболівальників та клуб.

На полі змін недостатньо для того, щоб я повірив у зміну ситуації щодо минулого сезону. «МЮ» вже два роки виступає під керівництвом тен Хага, і якби ми могли побачити будь-які зміни, це сталося б у перші 6 чи 7 місяців, але не за два роки. Не бачу жодних змін.

Вони продовжують закидати гравців грошима, але роблять це вже 15 років – жодного разу не спрацювало. То чому маємо спрацювати зараз?» – сказав колишній форвард манкуніанців в інтерв'ю OLBG.