14 серпня 2024 19:27

Вацко назвав 5 гравців "Динамо", які "дуже яскраво демонструють свої претензії на місце у збірній України"

Коментатор Віктор Вацко назвав футболістів «Динамо», які претендуватимуть на виклик до лав збірної України після відсутності в національній команді.


«На матчі «Рейнджерс» – «Динамо» був головний тренер збірної України Сергій Ребров, його показували поруч з Андрієм Шевченком та Григорієм Суркісом. Наступного понеділка Сергій Ребров оголосить список футболістів, які будуть готуватися до перших матчів Ліги націй (7 вересня – Албанія, 10 вересня – Чехія).


Я не знаю, які там цифри і статистичні дані наведуть Реброву його скаути і аналітики, але чисто по-вболівальницьки, у нас у Львові така фраза була «на хлопський розум», чисто моє враження – «Динамо» поки що на старті сезону грає у найкращий, найпривабливіший футбол серед усіх українських клубів. «Динамо» вже, до речі, 5 офіційних матчів зіграло – футболісти перебувають в ігровому тонусі. Ми вже маємо підстави і фактаж, щоб над чимось задуматися.


Так от дивіться. Попов – переконливий. Кабаєв – дуже сильно виглядає, зараз у Глазго ще один дуже хороший матч в його виконання. Він додав у впевненості просто колосально, зараз він у повному порядку. Піхальонок – топчик. Волошин – виходить і робить речі. Це – футболісти, які не були в заявці на Євро, але, на мій погляд, дуже яскраво демонструють свої претензії на місце у збірній. Ще, до речі, Караваєв. Зараз на старті сезону, на мій смак, він виглядає найсильнішим правим захисником серед усіх, хто грає в УПЛ. Але Караваєву – 32, а Реброву потрібне десь у майбутнє дивитися», – сказав Вацко.