14 серпня 2024 18:58

Каррагер про "Ліверпуль": "Недобре, що їм не вдалося зробити 1-й трансфер для Слота. Вони шукали опорника три сезони - втратили Чуамені, Кайседо, Лавію, а тепер і Субіменді"

Джеймі Каррагер висловив занепокоєння з приводу трансферів Ліверпуля.


«Я думаю, все йшло досить добре, поки ми не отримали новини про те, що підписання, яке хотів тренер, майже як сам Субіменді з «Реал Сосьєдад», зірвалося.

Пишуть, що у нього були відступні 51 млн фунтів, і він сказав, що перейде. "Ліверпуль" був готовий укласти угоду, і я думаю, що "Сосьєдад" чинив на нього великий тиск, щоб він залишився.

Чесно кажучи, для Ліверпуля це не дуже добре. Вони обрали цього опорника, який відрізняється від того типажу, який би вибрав Юрген Клопп. Він вибрав Фабіньо, який був явно технічнішим гравцем.

Але той факт, що їм не вдалося укласти першу угоду для нового тренера, виглядає зовсім погано. Тим більше, це позиція, на яку «Ліверпуль» шукав гравця, ймовірно, протягом трьох сезонів.

Вони намагалися купити Тчуамені, який пішов до «Реалу Мадриду», вони, очевидно, втратили Кайседо та Лавію, а тепер і цього гравця», – сказав екс-захисник «червоних» у підкасті Stick to Football.