14 серпня 2024 16:43

Вільям Галлас: "Челсі" за нового власника – середняк. Половина нинішніх гравців раніше не потрапила б у запас. Сумніваюся, що команда здатна потрапити до ЛЧ"

Вільям Галлас розкритикував трансферну політику та склад «Челсі».


«Останні два роки «Челсі» страждає від тих самих проблем, і я правда не можу зрозуміти, чому власники та люди, які відповідають за футбольні операції, не вирішують їх. За останні кілька років у клубі відбулося безліч змін, і я не думаю, що клуб наблизився до боротьби за титул АПЛ, і я серйозно сумніваюся, що «Челсі» здатний кваліфікуватися до Ліги чемпіонів цього сезону.

Я дивлюся на цей склад і не бачу його досить якісного. У команді дуже багато гравців, які не відповідають рівню "Челсі"! Я дивлюсь на деяких із цих хлопців і розумію, що вони нізащо не потрапили б у найкращі склади «Челсі» за останні кілька років, а половина не потрапила б навіть у запас.

Ці гравці недостатньо хороші, щоб виграти АПЛ, а це завжди має бути метою такого клубу, як Челсі. Чи достатньо вони хороші, щоб потрапити до Ліги чемпіонів? Ми дізнаємося про це за підсумками сезону, але у мене є серйозні сумніви.

Раніше всі боялися "Челсі". Клуб виграв усе, що можна, нас шанували у всьому світі. Кожен гравець був основним у своїх збірних. У цьому складі я бачу не так багато гравців світового класу.

За нового власника «Челсі» з клубу, який колись вигравав усе, перетворився на клуб, який не виграє нічого. З жалю повинен сказати, що, дивлячись на команду, я не бачу, що це зміниться найближчим часом. Ми виглядаємо як середняк і це так і є», – сказав колишній гравець «Челсі» в інтерв'ю Genting Casino.