14 серпня 2024 09:27

Паркер про Антоні: "Кажуть, у одних чарівна ліва нога, а в нього – колода. Я сподівався, що його другий сезон у МЮ буде іншим, але підтвердився викарбуваний у камені факт – він не дуже хороший"

Пол Паркер розкритикував поведінку та гру Антоні у «МЮ».


«Я сподівався, після свого першого сезону він щось покаже торік. Я сподівався, що з повною передсезонною підготовкою його другий сезон у Манчестері буде іншим. Але всім лише підтвердився факт, висічений у камені, – він дуже хороший.

Я дивлюся на його ліву ногу, зазвичай кажуть, що у людей чарівна ліва нога, а в нього – колода.


Він вийшов проти «Ліверпуля», де його мали поставити на позицію лівого захисника, але він почав дутися. Тренеру в мій час, а також у 2000-ті та 2010-ті роки, особливо якщо це британський тренер, ти не посмів би поскаржитися. Ти б, можливо, висловив обурення всередині, а потім міг би обговорити це пізніше.


Але останнє, що ти зробив би, - це влаштувати скандал і вплинути на своїх партнерів по команді, тому що його партери могли б почати переживати, що він зробить далі, якщо він буде незадоволений. На даний момент команда не є пріоритетом для багатьох із цих гравців. На першому місці вони самі», – сказав колишній захисник МЮ.