14 серпня 2024 08:36
2

Філіп КЛЕМАН: "Рішення однієї людини забрало мрію всієї роздягальні"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Наставник "Рейнджерс" Філіп Клеман впевнений, що команду на шляху до плейоф раунду квалифікації Ліги чемпіонів засудили. Нагадаємо, за кілька хвилин після початку другого тайму гравець шотландців Діас отримав другу жовту картку за підкат біля штрафного "Динамо". Судив гру італійський арбітр Марко Гуіда.

"Це неймовірно вирішальне рішення в цій грі. Всі, хто дивився цю гру, побачили, що ми були кращою командою, яка володіла м'ячем, проти хорошої команди "Динамо" Київ.


"У нас було кілька моментів, було важко відкрити рахунок, але ми знали, що вони втомляться у другому таймі, а через п'ять хвилин після перерви ти отримуєш таку червону картку.

"Це дуже сильно вдарило по тобі, тому що це вирішальний момент у грі. Навіть після цього, залишившись вдесятьох, я дуже пишаюся своїми гравцями за те, що вони показали. Поки нам не забили гол наприкінці, ми були командою, яка створювала найкращі та найнебезпечніші моменти.


Рішення арбітра змінило правила гри, і це дуже важко для роздягальні. Рішенням однієї людини ви забрали мрію цілої роздягальні. Це дуже важко".

"Моїй команді важко, тому що вони не заслуговують на це після цих двох ігор. Це найважча частина футболу.


"Це вже вдруге за мою кар'єру, яка триває понад 30 років, коли трапляється щось несправедливе. Ми можемо тільки прийняти це і рухатися вперед в чемпіонаті та Лізі Європи", - цитує тренера GlasgowTimes.

перед другою жовтою було порушення цього хлопака і навіть коментатор сказав що потрібно бути обережніше потім відмашка. клемен зніми розові окуляри
А не вважає він що в першій грі просто пощастило що 1:1