14 серпня 2024 08:27
5

Вболівальники "Зальцбурга": "УЄФА дискваліфікує "Динамо" за захоплення Курської області?"

Австрійці по-різному поставилися до майбутніх матчів із "Динамо". Деякі з них задоволені, оскільки вважають київський клуб слабкішим суперником, ніж "Твенте". Тому вони впевнені, що "Зальцбург" без особливих проблем пройде до групового раунду Ліги чемпіонів. Інші не хотіли грати проти "Динамо", але це пов'язано не з ігровими причинами, а з політичними. Хтось побоюється провокацій росіян та того, що матчі будуть небезпечними. Хтось вважає, що УЄФА допомагає "Динамо" потрапити до групового раунду, а хтось загалом скептично ставиться до українців (цілком можливо, що це росіяни, які проживають в Австрії).


Цікаво, що на місцевих форумах є чимало вболівальників, які непогано обізнані про те, в якому стані перебуває український футбол загалом, та "Динамо" зокрема.


Schwab: "Твенте" був дуже сильним суперником. Сильніше за "Рейнджерс" та "Динамо". Ми переоцінили свої можливості після першого матчу та першого тайму у Нідерландах. Повинні були розгромити "Твенте", але в результаті ледь не втратили перемогу. Не варто недооцінювати українців, це серйозний суперник, але все ж таки вони не такі сильні, як нідерландці.


Djemil: Не бачу особливої різниці між "Рейнджерс" та "Динамо". Це команди одного рівня, що показали матчі між ними. Зараз я більше переймаюся тим, щоб арбітр був нейтральним, а не таким, як італієць у Глазго, який вирішив допомагати українцям.


Reichmann: Я не сильний у міжнародній політиці, але читав про те, що росіян виключили зі спортивних змагань через напад на територію України. Я загалом підтримую таке рішення, бо виступаю проти війни у будь-якій країні та будь-якому регіоні світу. Але тоді я маю питання: УЄФА дискваліфікує "Динамо" за захоплення Курської області? Адже виходить, що тепер українці не просто захищаються, а й атакували Росію та захоплюють її територію. Якби це сталося, то нам не довелося б грати з ними.


Falb: Мене трохи лякають матчі із "Динамо". Я впевнений, що "Зальцбург" сильніший і повинен по грі проходити до групового раунду Ліги чемпіонів, але мені не подобається, що українці грають у досить грубий футбол, та ще й користуються підтримкою УЄФА та їхніх ручних арбітрів.


Erwin: З "Рейнджерс" було б набагато складніше. Грати у силовий футбол із постійними фолами – це сумнівне задоволення. Шотландці постійно навішують м'яч у штрафний майданчик, щоби там поборотися. Українці ж грають у більш зручний для нас футбол, тож з ними буде простіше.


Drescher: Я відразу ж почав дивитися матч "Рейнджерс" - "Динамо" і можу сказати, що вихід до групового раунду мені здається цілком реальним завданням. "Твенте" за грою виглядав набагато сильніше, ніж шотландці та українці.


Maxi: Ми маємо дуже потужну атаку, але великі проблеми в обороні. Потрібно бути готовими до того, що українці заб'ють нам 4-5 голів за два матчі, тому ми маємо забити ще більше. Чекаю побачити два результативні поєдинки та багато небезпечних моментів. Тому що українці багато дозволяли шотландцям, але рівень гравців "Рейнджерс" в атаці залишає бажати кращого.


Dungl: Якщо ти хочеш грати у груповому раунді Ліги чемпіонів, то маєш проходити команди рівня "Динамо" Київ. Якщо ми програємо українцям, це буде дуже неприємно для "Зальцбурга". Можливо, приведе до продажу ще кілька гравців основного складу.


Bojagic: Насправді я хотів, щоб суперником був "Рейнджерс", тому що "Динамо" завжди має цей зовнішній емоційний чинник через війну. Щодо футболу, то мене вони не вразили. Але вражає те, що "Динамо" майже повністю складається із місцевих гравців. Звичайно, іноземці зараз не хочуть туди їхати, але вони все одно збирають гідну команду, яка вже пройшла двох непростих суперників у кваліфікації.


Volimte: Кажуть, що "Динамо" пройшло "Рейнджерс" за допомогою сумнівного вилучення. Я подивився короткий огляд, там справді є питання. Шотландці виглядали краще до вилучення, українці забили голи вже наприкінці матчу. Тому сподіваюся, що у наших іграх будуть нормальні арбітри.


Florian: Якщо українські солдати продовжать такими вражаючими темпами захоплювати російську територію, скоро зможуть проводити свої домашні матчі в Москві.


Konrath: Я зараз дивлюся матч "Рейнджерс" - "Динамо"... Це така ганьба, що арбітр вилучив шотландського гравця за порушення, якого навіть не було. Сподіваюся, що це просто випадковість, а не побажання від УЄФА допомогти українцям потрапити до групового раунду Ліги чемпіонів.


Loidl: Я подивився матч "Рейнджерс" - "Динамо". Порівняно з грою "Твенте" – "Зальцбург" це було огидно. Наче дивишся гру в уповільненому повторі. Обидві команди грали погано, а українці нічим не вразили до того, як здобули чисельну перевагу.


Welt: Позитивна сторона для нас полягає в тому, що "Твенте" насправді сильніше, ніж "Рейнджерс" та "Динамо". Якщо Зальцбург продовжить так грати і продовжить набирати форму, то він без проблем пройде українців. Якщо ж буде робити такі помилки, як після 60-ї хвилини сьогоднішнього матчу, а у "Динамо" буде вдалий день, то всяке можливе.


Inom: Сподіваюся, обійдеться без політики та політичних рішень. Якщо українців послухати, то у них усі країни недостатньо добре їм допомагають. А деяких вони відкрито зневажають, як сербів, угорців та словаків. Не здивуюся, якщо в них і до австрійців якісь претензії є.


Bernert: "Зальцбург" однозначно сильніший за "Динамо". Це прозвучить неповажно по відношенню до суперника, але я скажу так: якщо "Зальцбург" не пройде до групового раунду, то лише з тієї причини, що зіграє не так добре, як уміє. Тому що за рівнем футболу і кадровим потенціалом ми набагато сильніші за "Динамо".


Holtz: Зараз усі будують різні теорії про те, з яким рахунком "Зальцбург" виграє у "Динамо". Але що, якщо повториться ситуація, яка була сьогодні в Глазго? Що буде, якщо арбітр видалить нашого гравця у той момент, коли стане зрозуміло, що ігрова перевага "Зальцбурга" має втілитись у голи? Якби це були матчі з "Рейнджерс", то я був би впевнений у перемозі. Із "Динамо" є варіанти, бо будь-які матчі з українськими клубами – це не лише футбол, а й політика.


Kerschbaumer: "Зальцбург" повертається. Той самий клуб, який грає в яскравий футбол, але й суперникам дозволяє грати. Ми могли знищити сьогодні "Твенте", а натомість ледь не втратили перемогу. Але прогрес у команди очевидний. Якщо пройдемо "Динамо", а це цілком реально, то на груповому етапі можна розраховувати на добрий результат.


Payerl: У "Динамо" весь основний склад – це українці. У "Зальцбурга" ви й самі знаєте, як справи з австрійськими футболістами. Нас і так постійно ображали за трансферну політику, а на тлі київського клубу ця критика посилиться вдесятеро.


Flicker: Матчі з українцями – це завжди якісь скандали. З сербами закінчилося все образами та недружньою обстановкою. Із шотландцями скандальне рішення арбітра. На що чекати нам? Саме тому я не хотів грати проти українців. У футбольному плані вони не представляють нічого особливого, але там де вони, там постійно відбувається щось неприємне.

Австрійці забули про аншлюз?
До матчів розповідають які вони сильні, а після програшу ниють. Він награв на 3 жовті і був справедливо вилучений.
Аххха Користуються підтртмкою Уєфа))))).
Давайте поляпайте ще, ох таких би ще 7:2 хлопнути.
Пансіонат енергетиків)))))
Шапки полетели- це добре
Як українців можна вбивати, а росіян зась? Одним словом-Австро-Угорщина!