14 серпня 2024 08:15
3

Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Шотландці перед початком матчем у відповідь вірили в перемогу "Рейнджерс". Їм сподобалася перша гра, тому вони були впевнені в тому, що клуб із Глазго зуміє пройти далі. Перший тайм сподобався фанатам, вони вважають, що "Рейнджерс" мав забивати гол, що змусило б гостей нервувати. Друга половина гри вийшла дуже складною через швидке видалення. Звичайно, це викликало хвилю обурення у шотландців, які впевнені, що арбітр допомагав українцям, а також зіпсував гру своїм рішенням. Саме вилучення і арбітр стали обговорюваними темами серед шотландців.


Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?" - изображение 1Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?" - изображение 2Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?" - изображение 3Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?" - изображение 4Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?" - изображение 5Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?" - изображение 6Вболівальники "Рейджерс": "Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру?" - изображение 7


Cowan: Вилучення Жефте – це дуже дивне рішення арбітра. Там не було брутальної гри, просте зіткнення. Лікоть не було виставлено. І в жодному разі це не друга жовта картка. Дуже дивна робота арбітрів, які навмисне або випадково допомогли українцям своїм рішенням.


Browne: У першому таймі "Динамо" не було на полі. Вони не мали жодного удару навіть у бік воріт. І тільки після сумнівного видалення вони пішли в атаку, та й то, я не сказав би, що "Динамо" грало краще.


Glen: Жахливе розчарування після матчу "Рейнджерс" грав набагато краще. Потім це дивне вилучення. Потім суддя не призначає пенальті. Потім травма Йилмазу. Але все ж таки ми створили достатньо моментів, щоб сьогодні виграти і пройти в наступний раунд.


Donnely: Важко цілий тайм грати у меншості. Потрібно зіграти вже не на 100, а на 200%, щоб пройти далі за таких обставин. Розумію, що це просто безглуздий збіг, але все ж таки думаю, що наш тренерський штаб повинен був відчути настрій рефері і замінити Жефте в перерві.


Seen: Не можу зрозуміти логіку арбітра. Нашим гравцям він так легко показував жовті картки, навіть за не грубі фоли. Українці ж якимось чином уникали попереджень. Не вважаю, що за такою грою треба було видаляти нашого гравця на початку другого тайму. Вважаю, що арбітр з Італії не впорався з грою та трохи симпатизував українцям.


Clark: Прикро так програвати. "Рейнджерс" грав краще, створив багато моментів, а виграють українці. Ми заслуговували пройти далі, але знов чогось не вистачило команді. Адже далі вже чекав "Зальцбург", далеко не найсильніший суперник. Ми втратили чудовий шанс зіграти у груповому раунді Ліги чемпіонів.


Barry: Зараз можна лише припускати, що було б, якби українці не отримали чисельної переваги. Але якщо судити з першого тайму, що "Рейнджерс" міг би виграти цей матч.


Thomson: Українці перемогли, але забили голи вже під кінець другого тайму. У той момент, коли у наших гравців почали закінчуватись сили. "Дякую" арбітрам за їхню роботу.


Doherty: Важко зараз щось аналізувати. Гра "Рейнджерс" загалом мені сподобалася. Але після вилучення було зрозуміло, що шансів у нас мало. Ми свої моменти не використали, українці забили. Я не розчарований грою команди, але розчарований результатом.


Morrison: Навіть у меншості наші футболісти грали гідно і намагалися виграти. Ми не грали на відбій і намагалися йти вперед, хоча нам було значно складніше це робити, ніж українцям. Але команда не здавалася, незважаючи на несприятливі обставини. Це шотландський характер! Дякую за надію.


Reilly: Цей арбітр не має права працювати на матчах високого рівня! Не хочу говорити про те, що він навмисне допомагав українцям, але своїм дурним рішенням він допоміг "Динамо" виграти цей матч. Ганьба УЄФА за те, що призначають некомпетентних арбітрів на такі важливі ігри!


Jessie: Гра "Рейнджерс" була не ідеальною, але ми були сильнішими до тих пір, поки команди грали в рівних складах. Потім італієць вирішив проявити себе з гіршого боку. Після цього все змінилося на гірший бік для нашого клубу.


Cross: Гра розділилася на дві частини. І це не перший та другий тайм. А гра до видалення та після. У першій частині "Рейнджерс" грав добре і був сильнішим на полі. Українці мали слабкий вигляд. У другій частині "Динамо" скористалося чисельною перевагою.


Dean: Всі говорять про червону картку, але там і жовті сумнівні. Хтось скаже, що це некваліфікований арбітр, але я скажу інакше. Насправді він майстерно виконав поставлене завдання. Цікаво лише, перед ким він намагався вислужитись?


O’Hara: Чи могли представники "Динамо" дати хабар арбітру? Італійці відомі тим, що люблять робити ставки та й взагалі дуже корумповані. Сьогодні всі рішення арбітр ухвалював на користь українців. Не вірю, що УЄФА тягне "Динамо" до Ліги чемпіонів. Швидше тут проглядається додаткова мотивація арбітра. Залишається лише зрозуміти, чому він так поводився. Але гадаю, що всі й без того вже здогадуються.


McColl: Дуже багато сумнівних рішень від італійської бригади суддів. Пенальті у ворота українців не призначав, нашого гравця вилучив. Не фіксував фоли з боку "Динамо", не давав їм жовті картки. Якби не допомога від арбітрів, то українці не мали б жодних шансів на хороший результат.


Donald: "Рейнджерс" міг би грати краще. Ми мали моменти, треба було реалізовувати їх. Але ключовим моментом у нашій поразці став арбітр. Я розчарований, але скажу, що обидві команди, які вийшли сьогодні на поле, не рівня групового раунду Ліги чемпіонів.


Mooney: Дуже щедрий подарунок "Динамо" від арбітра. Видалити форварда в такому невинному епізоді - це потрібно дуже захотіти. Цікаво, це просто низька кваліфікація арбітра, чи в нього була додаткова мотивація допомогти українцям?


Boyce: Чи задоволені українці тим, що пройшли далі за допомогою арбітра? Думаю, що так. Напевно, вони зараз впевнені, що грали набагато краще, тож заслужено пройшли далі. Цікаво, що скаже їхній тренер? Чи він визнає, що вилучення не було в тому епізоді?


McGurk: Шотландці вміють вболівати проти певної команди. Усі знають, як ми підтримували суперників Англії на Євро. Тепер ходитимемо в бар і вболіватимемо за "Зальцбург". До речі, чудове місто та чудова країна. Якби матчі були трохи пізніше, я навіть поїхав би підтримати австрійців.


Aiden: Шокуюча робота арбітра. Навіщо він допомагав "Динамо"? Ненавиджу такі матчі, коли доля гри вирішується не на полі, а через помилки рефері. Навіщо потрібний VAR, якщо вони ухвалюють такі рішення? Наш клуб має подати апеляцію до УЄФА. Результат переграно не буде, це очевидно, але навіть якщо ми більше не побачимо цього рефері на матчах під егідою УЄФА, це вже буде чудовим покаранням для нього.

Glen: після матчу "Рейнджерс" грав набагато краще
Нитіки у спідницях
А скільки разів били по ногах і особливо по гомілкостопу, коротше-груба команда. Та й програвать треба уміть!