13 серпня 2024 21:02
2

Блогер про склад "Динамо" на матч із "Рейнджерс": "Пiхальонок повертається на лаву запасних, бо з ним команда втрачає баланс"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі висловився про стартовий склад "Динамо" на матч із "Рейнджерс".


"Шовковський не припиняє дивувати. На черговий «головний матч» сезону виставляє найзіграніший із усіх можливих варіантів складу.


Динамо не канає 0:0, отже сенсу тримати Вівчаренка в старті немає. Очікуваного ефекту надійсності в першому матчі він не дав. Вихід Дубінчака розвʼязує руки Шапаренку та перезавантажує на лівому фланзі доволі дієвий механізм ротацій. Костя тут корисний лише в низькій позиції фулбека, в позиції інсайда чи в позиції вінгера в ширині він не дає нічого. Дубінчак якісніше взаємодіє з Шапою та Кабаєвим. Зміна наче незначна, але може стати вагомим аргументом впродовж гри саме в атаці.


Піхальонок повератається на лавку, бо з ним команда втрачає баланс. Якщо Олександр грає замість Бражка, то нікому повертати м’яч. Якщо грає замість Буяльського, то нікому допомагати Ванату в периметрі 20 метрів від воріт. Трійку Бражко/Шапаренко/Буяльський вже можна називати класичною.


Єдина втрата - Тимчик. Олександр якісніше компенсує брак рухливості Ярмоленка. Хоча Караваєв в збірній деякий час виглядав хорошим доповненням Андрія. Став творцем гольової атаки в першому матчі. Можливо, Тимчик стане «додатковим джерелом живлення» для Ярмоленка, та додасть лідеру додаткові 10 хвилин в другому таймі.


Тримаємо кулаки за Михавка. Суперник знає, що він пливе під тиском. Напевне знову будуть змушувати Бущана пасувати саме йому, блокуючи Попова. Тож цікаво яким чином Динамо буде цьому запобігати".


Фото: ФК "Динамо"

Як у воду дивився, блогер-"фіналізатор".
Та який Буя, він тільки для УПЛ. Пихальонок ще раз сьогодні довів.