13 серпня 2024 15:14

ЗМІ: Циганкова розгнівало та здивувало, що "Жирона" відхилила трансферні пропозиції по ньому, не повідомивши його

Український півзахисник Віктор Циганков став одним з найбільших трансферних активів «Жирони», повідомляє As.


Проте іспанський клуб не хоче і не може дозволити собі втратити вінгера під час цього літнього трансферного вікна, оскільки раніше з команди вже пішли Алейш Гарсія, Ян Коуто, Савіньйо та Артем Довбик.


26-річний українець сумнівається щодо свого майбутнього. Він щасливий у «Жироні», але є клуби АПЛ, які дуже сильно хочуть його підписати, а йому завжди подобався Лондон як місце для гри у футбол.

Є команди, які готові заплатити «Жироні» суму відступних за гравця, яка складає 30 мільйонів євро.

З 1 серпня у Циганкова новий агент. За інформацією Тransfermarkt, це Олена Миськів з агенції Futuro Global Soccer S.L. Найближчими тижнями запланована зустріч у Жироні, щоб проаналізувати теперішнє та майбутнє Віктора.

Вінгер поки що не виключив жодної пропозиції, але «Жирона» й не надсилала йому жодної пропозиції від іншого клубу. Гравець завжди був спокійним і лояльним до клубу, але в останні кілька годин у нього з’явилося почуття гніву та здивування після того, як він дізнався, що «Жирона» відхилила трансферні пропозиції щодо нього, навіть не повідомивши його про це.

Хавбек має два варіанти - залишитися в «Жироні» або піти. Але якщо він піде, то зробить це без конфліктів. Він не збирається нічого форсувати і не погодиться на трансфер, від якого не виграє клуб.

Наразі Циганков не тренується з «Жироною» через вірусний процес та ризикує пропустити матч стартового туру Ла Ліги проти «Бетіса», два дні тому у нього була сильна лихоманка.

Попри це, неназвані лондонські клуби прагнуть підписати його та готові докласти великих зусиль для цього.

Раніше повідомлялося, що «Жирона» відхилила пропозицію клубу АПЛ щодо трансферу Циганкова.

Віктор минулого сезону забив 8 голів та зробив 7 асистів у 34 матчах.