13 серпня 2024 10:53

"Реал" – "Аталанта" на MEGOGO: колишні гравці "Динамо" Кравець та Головко будуть гостями студії до матчу за Суперкубок УЄФА

У середу, 14-го серпня, чинні переможці Ліги чемпіонів та Ліги Європи – Реал і Аталанта – відкриють сезон матчем за Суперкубок УЄФА на Національному стадіоні у Варшаві.


Гру ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO за передплатами «Максимальна» та «Спорт». Можна обрати будь-який із тарифів.

Матч коментуватимуть Віталій Кравченко та Олександр Новак, стартовий свисток пролунає о 22:00. Передматчева студія розпочнеться о 21:00. Ведучими стануть Олександра Кучеренко і Володимир Кобельков, а гостями – колишні гравці збірної України та Динамо Олександр Головко і Артем Кравець. У перерві та після гри експерти проаналізують найцікавіші моменти матчу.

Суперкубок УЄФА можна подивитися на MEGOGO в підрозділі «Футбол» в розділі «Спорт», на каналі «MEGOGO Футбол Перший».

Нагадаємо, торік Реал здобув 15-й трофей Ліги чемпіонів у своїй історії. А на старті цієї кампанії мадридський гранд може оформити новий рекорд, вшосте вигравши Суперкубок УЄФА. Зірковий новачок “бланкос” Кіліан Мбаппе має шанси вже у дебютному матчі за клуб здобути перший єврокубковий трофей в кар’єрі.

Аталанта минулого сезону вперше в історії тріумфувала в Лізі Європи, взявши дебютний єврокубок. За Суперкубок УЄФА італійська команда зіграє також вперше.