13 серпня 2024 10:06

Каррагер про "Ліверпуль": "Не згоден, що клуб має взяти паузу на рік, щоб дати Слоту освоїтися. Є реальний шанс виграти Лігу чемпіонів"

Джеймі Каррагер вважає, що «Ліверпуль» з Арне Слотом має одразу взяти трофей.


Фахівець із Нідерландів змінив Юргена Клоппа цього міжсезоння.

«Ми здивовані та раді, що клуб успішно провів минулий сезон після невдачі у попередньому. Але у складі зібрані гравці, яких можна назвати одними з найкращих у Європі.

Запрошено хорошого тренера, може з'явитися ще пара гравців. У команди чудовий склад. Я не згоден з тим, що «Ліверпуль» має взяти паузу на рік, щоб дати тренеру освоїтися.

У мій час у Ліверпулі так було, коли приходив новий тренер, це був п'ятирічний план. Але такого не було в інших успішних клубах - "Челсі", "Манчестер Юнайтед" або "Манчестер Сіті".

Звичайно, новому тренеру буде потрібен час на адаптацію. Але я хочу, щоби ми боролися за перемогу на всіх фронтах. Ми ж "Ліверпуль". Є реальний шанс виграти Лігу чемпіонів, керівництво чинитиме тиск у цьому сенсі.

Я впевнений, що тренер думатиме, що йому потрібно потрапити до топ-4 до АПЛ і було б чудово виграти трофей – це був би чудовий сезон. Хочу, щоб ми були впевнені, що готові поборотися за все. Ми не вигравали все за Клоппа, але ми боролися», – сказав колишній гравець «Ліверпуля».